Helder geluid | rake timing | exacte tekstinterpretatie 

Ik ben Gwenny, jouw vrouwelijke voice-over

Het kiezen van de juiste stem is niet eenvoudig. Een goede stem is meer dan alleen maar het stemgeluid. Timing, intonatie en tekstbegrip spelen een cruciale rol. Als deze combinatie klopt kun je informatie pas écht op de juiste manier overbrengen. Bij medische animaties/video’s is dit extra belangrijk. De ontvanger wil gerustgesteld of geënthousiasmeerd worden. Laat je verhaal inspreken door een betrouwbare stem die rust uitstraalt. Graag help ik je om deze informatie op een begrijpelijke en geloofwaardige manier over te brengen met een correct ingesproken voice-over.  Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 06-10330621 om mij live te horen of ontvang alvast een gratis proefopname.

“Wat is het super geworden! Dankjewel. Heel knap dat je je trots en enthousiasme zo weet te balanceren dat het oprecht blijft. Het ziekenhuis is er ook blij mee!

Groeten, Dian.

Hoe ik zo snel kan leveren?  

Simpel, vanuit mijn eigen studio kan ik in principe á la minute voor je aan de slag. Door mijn jarenlange ervaring zit dat qua snelheid en professionaliteit wel snor. Een goede voice-over vinden is natuurlijk heel fijn, zeker wanneer dan ook nog snel geleverd kan worden. 

Oke, gaan we samenwerken? Leuk, dan heb ik alleen van jou het volgende nodig:

1.  Je doelgroep (wie gaat deze video/animatie zien?

2. Welke sfeer heeft het verhaal 

3. Een foutloos script

Liever even  appen of bellen? Je bent welkom! 06-10330621* Mailen kan natuurlijk ook: info@foxvoice.nl

*Als ik een opdrachtgever help om een deadline te halen dan ligt mijn telefoon even buiten handbereik. Zodra de microfoon uit is neem ik contact met je op.

Voice-over op maat

Het zit ‘m in de details. Tuurlijk, stemgeluid is heel belangrijk maar een loepzuivere timing en een inlevende intonatie tillen je verhaal pas echt naar een hoger niveau.  Zin om om er samen voor te zorgen dat jouw boodschap op de juiste manier wordt overgebracht? Jij zorgt voor de tekst, ik zorg voor de rest.

Gave opnames voor een acceptabele prijs

Ik geloof dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Ik bied  kwaliteitsopnames tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen gebruik kan maken van mijn professionele voice-over diensten.

Mail naar info@foxvoice.nl en ontvang direct alle tarieven of een offerte op maat. 

Vrouwelijke voice-over

Met veel ervaring in verschillende branches zorg ik ervoor dat jouw productie voorzien wordt van een passende voice-over. 

Korte lijnen, snel schakelen. Dat is de manier waarop ik werk. Niet voor niks krijg ik altijd te horen ‘dankjewel voor je snelle reactie’ Ik vind het belangrijk dat je snel geholpen wordt als je een vraag hebt.Van script naar voice-over. 

Samen komen we tot het beste geluid voor jouw uitdaging! Met veel ervaring in verschillende branches zorg ik ervoor dat jouw uitdaging rondom stemgeluid geen pijnpunt meer is, maar verandert in een logisch resultaat.

Benieuwd naar Gwenny en jouw script?

Vertel me kort iets over de doelgroep en de tone of voice. Stuur een kort stukje uit het script naar info@foxvoice.nl en ontvang een gratis proefopname. Of beluister vast iets uit onderstaand portfolio.

Korte levertijd

Welkomstboodschappen voor IVR – telefooncentrale en korte scripts lever ik doorgaans de volgende werkdag, vaak zelfs sneller. Langere scripts gaan in overleg. Voice-over met een studio aan huis en een service tot ver om de hoek.

Bel of app me gerust om even te overleggen, ik denk graag met je mee. Tel: 06-10330621.