Betrouwbaar stemgeluid voor jouw project

Hey, Gwenny hier! Als professionele voice over sta ik klaar om jouw verhaal tot leven te brengen.

Welkom, welkom! Mijn naam is Gwenny en ik ben een fulltime stemacteur die graag de grenzen verlegt. Medische instructievideo’s en zorggerelateerde animaties zijn mijn passie, en ik ben er trots op dat ik de lange en moeilijke woorden feilloos kan uitspreken. Bel me gerust voor meer informatie! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 06-10330621 om mij live te horen of ontvang alvast een gratis proefopname.

“Wat is het super geworden! Dankjewel. Heel knap dat je je trots en enthousiasme zo weet te balanceren dat het oprecht blijft. Het ziekenhuis is er ook blij mee!

Groeten, Dian.

Hoe ik zo snel kan leveren?  

Simpel, vanuit mijn eigen studio kan ik in principe á la minute voor je aan de slag. Door mijn jarenlange ervaring zit dat qua snelheid en professionaliteit wel snor. Een goede voice over vinden is natuurlijk heel fijn, zeker wanneer dan ook nog snel geleverd kan worden. 

Oke, gaan we samenwerken? Leuk, dan heb ik alleen van jou het volgende nodig:

1.  Je doelgroep (wie gaat deze video/animatie zien?

2. Welke sfeer heeft het verhaal 

3. Een foutloos script

Liever even  appen of bellen? Je bent welkom! 06-10330621* Mailen kan natuurlijk ook: info@foxvoice.nl

*Als ik een opdrachtgever help om een deadline te halen dan ligt mijn telefoon even buiten handbereik. Zodra de microfoon uit is neem ik contact met je op.

Voice over op maat

Op zoek naar een betrouwbare stem voor jouw medische animatie of video? Ik ben de vrouwelijke voice over die je zoekt! Met mijn heldere stemgeluid, perfecte timing en inlevende intonatie breng ik jouw boodschap op een begrijpelijke en geloofwaardige manier over. En dat allemaal voor een acceptabele prijs. Mail naar info@foxvoice.nl voor alle tarieven en een offerte op maat. Of stuur meteen een kort stukje uit je script naar info@foxvoice.nl voor een gratis proefopname. Samen tillen we jouw productie naar een hoger niveau!

Jij zorgt voor de tekst, ik zorg voor de rest.

Gwenny Vos – Foxvoice

Gave opnames voor een acceptabele prijs

Ik geloof dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Ik bied  kwaliteitsopnames tegen betaalbare prijzen, zodat iedereen gebruik kan maken van mijn professionele voice over diensten.

Mail naar info@foxvoice.nl en ontvang direct alle tarieven of een offerte op maat. 

Vrouwelijke voice over

Met veel ervaring in verschillende branches zorg ik ervoor dat jouw productie voorzien wordt van een passende voice over. 

Als ervaren vrouwelijke voice over sta ik klaar om jouw productie naar een hoger niveau te tillen. Ik werk snel en efficiënt, zodat we samen tot het beste geluid voor jouw uitdaging komen. Of het nu gaat om een medische animatie, commercial of luisterboek, ik zorg voor een passende stem die jouw verhaal tot leven brengt.

Benieuwd naar Gwenny en jouw script?

Vertel me kort iets over de doelgroep en de tone of voice. Stuur een kort stukje uit het script naar info@foxvoice.nl en ontvang een gratis proefopname. Of beluister vast iets uit onderstaand portfolio.

Korte levertijd

Welkomstboodschappen voor IVR – telefooncentrale en korte scripts lever ik doorgaans de volgende werkdag, vaak zelfs sneller. Langere scripts gaan in overleg. Voice over met een studio aan huis en een service tot ver om de hoek.

Bel of app me gerust om even te overleggen, ik denk graag met je mee. Tel: 06-10330621.